Serveis

Ajudes i subvencions

Identifiquem i gestionem les subvencions existents a tots els nivells: Local, Autonòmic, Nacional i Europeu, les que millor puguen contribuir a assolir els objectius dels nostres clients segons el sector econòmic al que pertanyen o segons el projecte o inversió.que tinguen entre mans.

Els nostres serveis en matèria de gestió integral d’ajudes i Subvencions inclouen:

Estàs interessat/ada en una ajuda o subvenció?

Si has contestat “SI” a alguna d’aquestes preguntes és possible que hi haja una subvenció per a tu.

Demana cita telefónica i es possarem en contacte per tal d’informarte

També ens podem encarregar d’ajudar-te a cercar ajudes per als teus clients i així ajudar-te a tancar vendes.

Consultoría técnica -jurídica

Realitzem serveis d’implantació del nou Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (RGDP) i la llei 3/2018 LOPGDD. Els nostres tècnics especialitzats en la implantació de normatives analitzaran la vostra empresa per poder així, adaptar-la al nou reglament de protecció de dades i fer-vos complir amb les vostres obligacions.

Oferim un departament especialitzat en pla d’higiene per a tots els clients, el qual realitzarà una Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC) previ a l’elaboració d’un pla de control d’al·lèrgens, amb el qual es protegiran els consumidors i la companyia . Obligatori per a Indústries Alimentàries, Restauració col·lectiva i Sector Minorista tipus fruiteries, carnisseries…..

Si hi ha un terme per definir el mercat actual aquest és competitivitat.

Les organitzacions, independentment de la seua activitat i mida, s’enfronten a constants demandes de qualitat, prevenció de riscos laborals, responsabilitat social corporativa, sostenibilitat…

La implantació de sistemes de gestió a la seua organització convertirà aquestes pressions en un avantatge competitiu. Aquests sistemes de gestió posen l’accent en la millora del funcionament organitzacional intern, cosa que s’acaba reflectint cap a l’exterior.

Des de COTERPA t’ajudem amb la implantació de sistemes de gestió, reduint problemes i temps, així com augmentant l’eficàcia de totes les certificacions existents, des de les més generals (certificació de qualitat ISO 9001, certificació de seguretat i salut a la feina ISO 45001, certificació de responsabilitat social ISO 26000, certificació de gestió ambiental ISO 14001 i un llarg etcètera) fins a les més específiques de cada sector.

Per què implementar un PLA D’IGUALTAT a la teua empresa?

COMPROMÍS
Tindre un pla d’igualtat és un compromís amb els valors de la nostra societat. Trencament amb la bretxa de gènere, la diversitat és talent.

TREBALL DE MARCA
Implementar un Pla d´Igualtat reforça els valors de la teua empresa i potencia la teua marca.

EVITA SANCIONS
A empreses de més de 50 treballadors, la implementació d’un Pla d’Igualtat és una obligació legal.

Si vols més informació sobre algún dels nostres serveis, que estudiem el teu cas o que valorem un pressupost, contacta amb nosaltres: